Vabimo k sodelovanju pri organizaciji 14. Dnevov evropskega prava

VABILO

 

Študente Pravne fakultete vabimo k sodelovanju pri organizaciji 14. Dnevov evropskega prava, ki bodo v četrtek, 24. novembra 2016, potekali na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Tematsko bomo na letošnjih Dnevih evropskega prava, ki bodo potekali kot enodneven brezplačen dogodek, obravnavali aktualne probleme, povezane z nedavno sodbo Sodišča EU glede izbrisa podrejenih obveznic ter v povezavi z nedavnim referendumum za izstop Velike Britanije iz Evropske unije (t. i. Brexit).

Ker bo dogodek potekal ves dan, bodo študentje-prostovoljci razdeljeni v dve skupini, in sicer v dopoldansko in popoldansko. Prosimo, da ob prijavi navedete v katero skupino bi bili raje dodeljeni oziroma ali vam je to vseeno.

Študentje-prostovoljci, ki bi želeli pomagati pri pripravi dogodka in na samem dogodku, lahko prejmete potrdilo organizatorja o aktivni udeležbi na konferenci. Hkrati je to odlična izkušnja, da se seznanite z aktualnimi vsebinami prava EU ter tudi s slovenskimi in tujimi strokovnjaki, ki delajo na področju prava EU v Sloveniji oziroma v institucijah EU.

Vse zainteresirane prosiva, da svojo (nezavezujočo) prijavo pošljete na naslov matija.zgur@ustava.si, najpozneje do petka, 26. avgusta 2016.

Sestanek izbranih kandidatov bo v ponedeljek, 29. avgusta 2016, ob 11.uri na Pravni fakulteti (v pritljičju pri restavraciji).

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

mag.  Saša Sever                                                            prof. dr. Ciril Ribičič

Inštitut za evropske študije                                        direktor Inštituta za ustavno pravo

Vabimo k sodelovanju pri organizaciji 14. Dnevov evropskega prava
Pomakni se na vrh